Over ons:

Wij zijn docenten die werkzaam zijn bij de Leijgraaf. Wij waren onderdeel van het designteam Niveau2Plus, in schooljaar 2017-2018.
Binnen het iXperium (Oss) hebben wij gewerkt aan de totstandkoming van deze reflectie toolbox.

In samenwerking met het iXperium, lerarenopleider Marijke Zuidhof en onderzoeker Carolien van Rens van de HAN hebben we dit cohort onderzoek gedaan en gewerkt aan een nieuwe vorm van blended learning met behulp van het inzetten van (social) media en ICT. Dit met als doel recht te doen aan verschillende leerstijlen van studenten, zodat iedere student zo optimaal mogelijk kan leren. Dit heeft geresulteerd in deze website, waar docenten en studenten diverse reflectie werkvormen kunnen vinden, die zij kunnen gebruiken om producten aan te leveren tijdens hun studieloopbaan.

De reflectie toolbox is in te zetten voor alle opleidingen binnen het VO/MBO/HBO en sluit uitstekend aan bij de belangrijke pijler: loopbaanleren.

Zijn er vragen over de inhoud van de website? Hoe de reflectie werkvormen in te zetten zijn binnen een curriculum? Hoe je draagvlak kunt creëren binnen een onderwijsteam? Wil je ervaringen horen vanuit onze docenten en docenten Wil je als docent een training volgen over hoe je de reflectie toolbox het beste kan toepassen of heb je andere vragen of feedback voor ons? Neem gerust contact op.

 

Contact:

reflectietoolbox@leijgraaf.nl

Sanne van Uden, Jan Elsenberg, Wendy van Deursen en Elisa Kuijper